Μενού
Your Cart

Όροι χρήσης

Το leniashouse.gr είναι το ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα πώλησης της εταιρίας με την επωνυμία «Αναστασόπουλος Βασίλης» που εδρεύει Αθ. Διάκου 12 στους Αγ.Ανάργυρους Αττικής , Τ.Κ. 13562 και εκπροσωπείται νόμιμα από την Ζωγράφου Κατερίνα, με Αρ.Γ.Ε.ΜΗ. 83518602000, Α.Φ.Μ.: 041816042 της ΔΟΥ Αγ.Αναργύρων, τηλέφωνο σταθερό 2102382039, κινητό 6974552649 και ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας info@leniashouse.gr.

Στόχος των Όρων και Προϋποθέσεων χρήσεως 

Οι Όροι και Προϋποθέσεις χρήσεως του παρόντος θέτουν την βάση δέσμευσης της υπηρεσίας μας προς τα μέλη της / πελάτες της και τους όρους της σύμβασης ανάμεσα στο μέλος (εσάς) και την www.leniashouse.gr .

Με τη συμπλήρωση μιας φόρμας αίτησης μέλους και με την αποδοχή της ιδιότητας του μέλους (φόρμα εγγραφής), αποδέχεστε ότι γνωρίζετε τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις καθώς και ότι όλες οι συναλλαγές που θα διεξαχθούν με την εταιρεία θα υπόκεινται στους εν λόγω όρους και προϋποθέσεις και μόνον.

Οι Όροι και Προϋποθέσεις του παρόντος δεν μπορούν να τροποποιηθούν ή να αλλαχθούν χωρίς τη γραπτή συγκατάθεση της εταιρείας μας. Οι Όροι και οι Προϋποθέσεις, και η πολιτική η οποία περιλαμβάνεται σε αυτούς, θα εφαρμόζονται σε κάθε επικοινωνία, σχέση και συναλλαγή που διέπει εσάς και την εταιρεία μας. Οποιοιδήποτε άλλοι Όροι και Προϋποθέσεις αποκλείονται ρητώς.

Τα μέλη του www.leniashouse.gr καλούνται να διαβάσουν προσεκτικά τους παρόντες όρους χρήσης και να προβούν σε χρήση των υπηρεσιών μας, μέσω του διαδικτυακού τόπου www.leniashouse.gr με την εγγραφή/χρήση/επίσκεψη του, τεκμαίρεται ότι έχει λάβει γνώση των όρων χρήσης, αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση και παραιτείται από κάθε αξίωση ήθελε προκύψει από την επίσκεψή του στο www.leniashouse.gr . Εάν κάποιο μέλος δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους οφείλει να απόσχει από τη χρήση της ιστοσελίδας και από κάθε συναλλαγή με αυτό. Η εγγραφή σας ως μέλος της, συνεπάγεται την αποδοχή της παρούσας Σύμβασης και όλων των όρων αυτής.

Οι εν λόγω Όροι και Προϋποθέσεις μπορούν ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση να τροποποιηθούν. Οι όροι αυτοί βρίσκονται στην ενότητα Όροι Χρήσης της ιστοσελίδας www.leniashouse.gr . Οι ισχύοντες Όροι Χρήσης είναι αυτοί που βρίσκονται σε ισχύ κατά τη στιγμή της παραγγελίας σας. Οι χρήστες της ιστοσελίδας φέρουν την ευθύνη να ελέγχουν περιοδικά αν έχουν επέλθει τροποποιήσεις στους παρόντες όρους χρήσης. Η χρήση του  www.leniashouse.gr μετά την ως άνω αναφερόμενη τροποποίηση λογίζεται ως αποδοχή των όρων χρήσης, όπως αυτοί τροποποιήθηκαν.

Η χρήση της ιστοσελίδας www.leniashouse.gr από κάθε μέλος – επισκέπτη – γίνεται με δική του αποκλειστικά ευθύνη. Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας www.leniashouse.gr δεν αποτελεί και δεν δύναται σε καμία περίπτωση να ερμηνευθεί ως παροχή συμβουλής, άμεσης ή έμμεσης προτροπής των μελών– επισκεπτών να προβούν σε οποιαδήποτε πράξη. Η αξιολόγηση του περιεχομένου της ιστοσελίδας www.leniashouse.gr εναπόκειται στην κρίση του κάθε μέλους – επισκέπτη, το οποίο αναλαμβάνει και την ευθύνη για τη χρήση οποιουδήποτε τμήματός της.

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να διακόπτει προσωρινά ή μόνιμα μέρος ή το σύνολο των υπηρεσιών της χωρίς καμία προειδοποίηση κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια. 

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Γενικά

Όταν παραγγέλνετε ή γράφεστε το newsletter μας για να στέλνουμε προσφορές και ενημερώσεις σας ζητάμε να μας γνωστοποιήσετε κάποια στοιχεία που είναι απαραίτητα για την ολοκλήρωση της εκάστοτε ενέργειας όπως το ονοματεπώνυμο , η διεύθυνση , το τηλέφωνο , το email σας κτλ. Σε καμία περίπτωση και με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτουμε, δημοσιοποιούμε, πουλάμε ή ανταλλάσσουμε τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε.

Συγκέντρωση Πληροφοριών

Έχουμε σχεδιάσει την σελίδα μας έτσι ώστε ο περιηγητής της σελίδας μας να μπορεί να την επισκεφτεί χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητα του αν δεν το επιθυμεί. Τα προσωπικά σας δεδομένα τα ζητάμε μόνο όταν ο χρήστης θέλει να γραφτεί στην σελίδα μας, να μας στείλει email ή να παραγγείλει προϊόντα.

Χρήση των πληροφοριών

Συλλέγουμε δύο τύπους πληροφοριών σχετικά με τους χρήστες :  στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει κατά την εγγραφή του ως πελάτης και στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει προκειμένου να εκτελεστεί η παραγγελία του . Κατά την διάρκεια μια παραγγελίας θα σας ζητηθεί το Ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνση , ο ταχυδρομικός κώδικας της διεύθυνσης παράδοσης, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση , το τηλέφωνο σας και σε περίπτωση που θέλετε τιμολόγιο η επαγγελματική δραστηριότητα , το ΑΦΜ και η ΔΟΥ σας. Σε περίπτωση που επιλέξετε πληρωμή με πιστωτική κάρτα θα σας ζητηθούν τα στοιχεία της κάρτας σας , τα οποία σε καμία περίπτωση δεν μας κοινοποιούνται. Τα δεδομένα αυτά τα χρησιμοποιούμε για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με την εξέλιξη και την παράδοση της παραγγελίας σας , για επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη αν είναι απαραίτητο, για ενημέρωση προσφορών ή νέων προϊόντων για παραλαβή δώρων μετά από διαγωνισμούς.

Δεδομένα χρήσης υπηρεσιών Skroutz

Η εταιρία μας, για να μπορεί να αξιολογεί και να βελτιώνει διαρκώς την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει στον καταναλωτή, χρησιμοποιεί την υπηρεσία Skroutz Analytics, η οποία λειτουργεί με cookies. Μέσω της υπηρεσίας αυτής, εφόσον έχετε δώσει προηγουμένως τη σχετική συγκατάθεσή σας μέσω του Skroutz.gr, κοινοποιούνται με ασφάλεια από εμάς στο Skroutz στατιστικά χρήσης. Τα δεδομένα που λαμβάνονται από την εταιρία μας μέσω αυτής της υπηρεσίας καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου καθώς και την πολιτική cookies του Skroutz.gr, στο τέλος της οποίας μπορείτε και να ανακαλέσετε τυχόν συγκατάθεσή σας.

Δεδομένα χρήσης υπηρεσιών Bestprice

Η εταιρία μας με στόχο την βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχει έχει ενσωματώσει στον παρόντα δικτυακό τόπο το εργαλείο BestPrice 360 Analytics, στο πλαίσιο εξαγωγής στατιστικών στοιχείων και στοιχείων απόδοσης από τη συμμετοχή του ηλεκτρονικού της καταστήματος στην αντίστοιχη πλατφόρμα σύγκρισης τιμών προϊόντων www.bestprice.gr, στην οποία συμμετέχει. Το BestPrice Analytics 360 επιτρέπει τη διαβίβαση στο BestPrice.gr ανώνυμων δεδομένων, σχετικά με την κίνηση των χρηστών στον παρόντα δικτυακό τόπο (όπως επίσκεψη ή ηλεκτρονική παραγγελία) για την εξαγωγή των αντίστοιχων στατιστικών αποτελεσμάτων και για τη βελτίωση των ενεργειών marketing. Επιπλέον, μόνο εφόσον έχετε δώσει την συγκατάθεσή σας για αποθήκευση παραγγελιών μέσω της αντίστοιχης επιλογής στο προφίλ σας στο BestPrice.gr, κάθε παραγγελία που καταχωρείτε ηλεκτρονικά, θα αποθηκεύεται αυτόματα στο προφίλ σας στο BestPrice.gr. Η δυνατότητα αυτή εξυπηρετεί αποκλειστικά την αποθήκευση των βασικών στοιχείων παραγγελίας (όπως κωδικός παραγγελίας, προϊόντα κτλ.) χωρίς να διαβιβάζεται οποιοδήποτε προσωπικό δεδομένο που περιέχει η παραγγελία σας. Η εν λόγω δυνατότητα ουδόλως σχετίζεται με την διεκπεραίωση της παραγγελίας, για την οποία αρμόδια και υπεύθυνη είναι η εταιρία μας. Περισσότερες πληροφορίες για την δυνατότητα αποθήκευσης των παραγγελιών σας στο BestPrice.gr, πατήστε εδώ.

Τροποποίηση / Διαγραφή Πληροφοριών

Ο Χρήστης της σελίδας μας έχει την δυνατότητα να διορθώσει, αλλάξει , συμπληρώσει ή και να διαγράψει τα προσωπικά του δεδομένα που μας έχει δώσει. Για την προστασία και την ασφάλεια του χρήστη θα προσπαθήσουμε να βεβαιωθούμε ότι το πρόσωπο που κάνει τις αλλαγές είναι όντως το ίδιο πρόσωπο με τον χρήστη. Για να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα σας ή να κάνετε οποιοδήποτε ερώτημα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου τις ώρες λειτουργίας μας ή να μας στείλετε email στο info@leniashouse.gr . Για τους εγγεγραμμένους χρήστες η διόρθωση, διαγραφή, τροποποίηση στοιχείων μπορεί να γίνει μέσω της σελίδας εγγραφής της σελίδας μας. Εμείς θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να προστατέψουμε τα στοιχεία σας αλλά η προστασία του κωδικού σας πρόσβασης στην σελίδα μας εξαρτάται από εσάς.

Όλα τα δεδομένα αποθηκεύονται σε κεντρικούς υπολογιστές του δικτύου, οι οποίοι λειτουργούν υπό καθεστώς υψηλού επιπέδου ασφαλείας και οι οποίοι προστατεύονται από ακατάλληλη χρήση και δεν είναι προσβάσιμοι σε μη εξουσιοδοτημένα άτομα.

Προϊόντα

Τα προϊόντα που πωλούνται μέσω της ιστοσελίδας μας www.leniashouse.gr προορίζονται αποκλειστικά για αγορά και προσωπική χρήση των μελών.

Το κατάστημά μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να παρουσιάσει τα προϊόντα της ιστοσελίδας με τον ακριβέστερο δυνατό τρόπο. Όσο κι αν προσπαθούμε να το αποφύγουμε, σε μερικές περιπτώσεις οι πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας πιθανό να περιέχουν ανακρίβειες ή να είναι ελλιπείς. Διατηρούμε το δικαίωμα να διορθώσουμε τυχόν λάθη ή να αλλάξουμε ή να ενημερώσουμε τη σελίδα ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. Δεδομένης της φύσης της παρουσίασης των προϊόντων στο διαδίκτυο και των διάφορων τύπων εμφάνισης κι έκθεσης που χρησιμοποιούνται, χρώματα και υφάσματα που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς από αυτά του πραγματικού είδους.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Το κατάστημα μας προσπαθεί να δώσει μια αναλυτική και πλήρη εικόνα των προϊόντων του μέσω των αναλυτικών περιγραφών και των φωτογραφιών . Υπάρχει πάντα όμως η περίπτωση να μην πληρεί το προϊόν της προσδοκίες του πελάτη από την στιγμή που δεν υπάρχει φυσική επαφή , για αυτό σας δίνουμε την δυνατότητα επιστροφής του.

Σε όλα μας τα προϊόντα πραγματοποιείται αυστηρός έλεγχος ώστε να σας παραδοθούν σε άριστη κατάσταση αλλά μπορεί να τύχει κάτι να ξεφύγει της προσοχής μας.

Σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό ή έχετε παραλάβει διαφορετικό προϊόν από αυτό που έχετε παραγγείλει.

 1. Μπορείτε να το επιστρέψετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.
 2. Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση για να γίνει δεκτό. Αυτό σημαίνει ότι : .Δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί με κανένα τρόπο   Να μην έχει πλυθεί . Να έχει όλα τα ταμπελάκια του . Να μην έχει καταστραφεί η συσκευασία του.  
 3. Θα πρέπει να έχει αγοραστεί αποκλειστικά από εμάς και να συνοδεύεται από τα παραστατικά αγοράς του (απόδειξη λιανικής , τιμολόγιο πώλησης)
 4. Το ελαττωματικό προϊόν μπορεί να αντικατασταθεί μόνο με το ίδιο προϊόν (σε περίπτωση αποστολής λάθος προϊόντος μόνο με το σωστό)

Διαδικασία Επιστροφής

 • Επικοινωνείτε με το κατάστημα μας αφού παραλάβετε τηλεφωνικά είτε ηλεκτρονικά μέσω e-mail για να μας γνωστοποιήσετε το πρόβλημα και να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της αποστολής.
 • Μας στέλνετε μια φωτογραφία μέσω e-mail σε περίπτωση ελαττωματικού ή λανθασμένου προϊόντος στο info@leniashouse.gr  ώστε να έχουμε μια εικόνα και να επιβεβαιώσουμε την επιστροφή.
 • Συσκευάζετε το προϊόν ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή του.
 • Το στέλνετε με την εταιρεία που σας έκανε την παράδοση υπόψιν Κατερίνας Ζωγράφου Διεύθυνση, και τα μεταφορικά βαραίνουν το κατάστημά μας.

Τα έξοδα επιστροφής τα χρεωνόμαστε εμείς μόνο σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ή δικού μας λάθους. Σε διαφορετική περίπτωση επιβαρύνεται ο πελάτης τα έξοδα μεταφοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο 6974 552649.

Επιστροφές σε προϊόντα που κόβονται σε επιθυμητές διαστάσεις όπως μοκέτες, διάδρομοι, δεν γίνονται δέκτες. Ισχύει και για τα προϊόντα που γίνονται ειδική παραγγελία σε μέτρα είτε σε χρωματισμό που επιθυμεί ο πελάτης. Στην μόνη περίπτωση που μπορεί να γίνει αλλαγή είναι αν έχει γίνει κάποιο λάθος σε χρώμα είτε σε διάσταση από εμάς. Επίσης δεν μπορούν να γίνουν αλλαγές σε προϊόντα όπως μαξιλάρια όπου η συσκευασία τους έχει ανοιχτεί, για λόγους υγιεινής.

Επίσης δεν γίνονται δεκτές επιστροφές σε προϊόντα των οποίων οι συσκευασίες τους είναι ανοιχτές, κατεστραμμένες ή έχουν περάσει 15 ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας.

Σε περίπτωση που θέλετε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης του καταναλωτή.

Ο πελάτης έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την σύμβαση αγοράς μέσα σε διάστημα δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας του.

Η υπαναχώρηση γίνεται υπό τις παρακάτω προϋποθέσεις

 • Η υπαναχώρηση αυτή είναι αναιτιολόγητη και χωρίς καμία επιβάρυνση και αν το είδος έχει ήδη παραδοθεί ο πελάτης οφείλει να επιστρέψει το προϊόν ακριβώς στην κατάσταση που το παρέλαβε, με το σύνολο των εξαρτημάτων του, των εντύπων που το συνοδεύουν και της συσκευασίας του σε άριστη κατάσταση. Η επιστροφή του είδους γίνεται δεκτή, μόνον εφόσον πρώτα ο αγοραστής έχει εξοφλήσει κάθε ποσό που επιβαρύνθηκε η εταιρία για την αποστολή του είδους σε αυτόν και τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του είδους. (Προϊόντα που έχουν χρησιμοποιηθεί , πλυθεί, καταστραφεί η συσκευασία τους δεν μπορούν να επιστραφούν)
 • Η δήλωση υπαναχώρησης γίνεται εγγράφως ή και ηλεκτρονικά και το κατάστημά μας είναι υποχρεωμένο να στείλει επιβεβαίωση της παραλαβής της δήλωσης υπαναχώρησης μόλις την παραλάβει.
 • Η επιστροφή γίνεται στο κατάστημά μας χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και αυστηρά μέσα σε 14 ημέρες από την ημέρα που μας δηλώσατε την υπαναχώρηση της σύμβασης. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε το κόστος επιστροφής των προϊόντων.
 • Η επιστροφή γίνεται δεκτή μόνο εφόσον ο πελάτης έχει εξοφλήσει κάθε ποσό που επιβαρύνθηκε το κατάστημά μας για την αποστολή των προϊόντων σε αυτόν καθώς και τα έξοδα επιστροφής.
 • Ομοίως το κατάστημά μας υποχρεούται να σας επιστρέψει το ποσό που εισέπραξε καθώς και τα έξοδα παράδοσης (εξαιρουμένων τυχόν συμπληρωματικών εξόδων λόγω επιλογής του πελάτη να χρησιμοποιήσει άλλο τρόπο παράδοσης από τον οικονομικότερο τρόπο που προσφέρουμε εμείς)  εντός 5 ημερών από την ημέρα που θα παραλάβουμε και θα ελέγξουμε τα επιστρεφόμενα προϊόντα σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξει ο πελάτης χωρίς να του χρεωθούν τυχόν έξοδα για την επιστροφή.
 • Με βάση την ισχύουσα ευρωπαϊκή νομοθεσία, την ευθύνη των προς πώληση προϊόντων τη φέρει ο έμπορος. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι τα προϊόντα που αγοράζει ο καταναλωτής καλύπτονται από ελάχιστη διετή νομική εγγύηση. Συνεπώς, μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα, σε περίπτωση που θεωρεί ότι ένα προϊόν είναι ελαττωματικό ή δεν ανταποκρίνεται στη διαφημιζόμενη εμφάνιση ή λειτουργία, να αποστείλει το προϊόν στον εκάστοτε έμπορο και στη συνέχεια ο έμπορος να αναλάβει τη διαδικασία εξακρίβωσης ή μη των λεγομένων του πελάτη (την εξακρίβωση την κάνει είτε το κατάστημα το ίδιο είτε ο κατασκευαστής/εισαγωγέας). Σε περίπτωση που το προϊόν αποδειχτεί ελαττωματικό λόγω κατασκευής, τότε ο καταναλωτής μπορεί να ζητήσει επιδιόρθωση του προϊόντος ή αντικατάσταση του προϊόντος ή μείωση της τιμής ή ακύρωση της σύμβασης και πλήρη επιστροφή του ποσού που κατέβαλε. Σε περίπτωση που το προϊόν δεν αποδειχτεί ελαττωματικό τότε απλά επιστρέφεται στον καταναλωτή. Επίσης, στην περίπτωση που ο πελάτης αποστείλει ένα ελαττωματικό προϊόν στο κατάστημα, τότε πληρώνει ο ίδιος τα έξοδα αποστολής. Αν το προϊόν αποδειχτεί ελαττωματικό, τότε τα έξοδα αποστολής οφείλει το κατάστημα να τα αποζημιώσει τον πελάτη.

Η παραγγελία σας

Από τη στιγμή που ολοκληρώνετε και επιβεβαιώνετε την παραγγελία σας μέσω διαδικτύου, δια της συμπληρώσεως και αποστολής της σχετικής φόρμας παραγγελίας που υπάρχει στην ιστοσελίδα www.leniashouse.gr , θα επιβεβαιώσουμε την παραγγελία σας, στέλνοντας σας έναν αριθμό παραγγελίας μέσω e-mail. Η παραγγελία είναι δεσμευτική μόνον εφόσον έγινε δεκτή από την www.leniashouse.gr με το σχετικό e-mail επιβεβαίωσης. Σε κάθε περίπτωση, το συγκεκριμένο e-mail δεν εγγυάται ότι το εκάστοτε προϊόν είναι διαθέσιμο. Σε περίπτωση έλλειψης αποθεμάτων, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σε διάστημα 2 εργασιακών ημερών από το e-mail επιβεβαίωσης και είτε θα σας προσφέρουμε κάποιο άλλο παρόμοιο προϊόν, ή θα ακυρώσουμε την παραγγελία επιστρέφοντας σας όλο το ποσό στην τιμής αγοράς.

Σκόπιμο είναι να γνωρίζετε ότι η παραγγελία σας ενδέχεται να καθυστερήσει για τους ακόλουθους λόγους:

 1. Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας. Στην περίπτωση αυτή, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικώς ή/και μέσω email με για να επιβεβαιώσουμε αν ακόμα επιθυμείτε να παραδοθεί η παραγγελία σας χωρίς αυτό το προϊόν ή να σας προταθεί κάποιο εναλλακτικό. Το είδος αυτό θα σας αποσταλεί μετά την παραλαβή του στις αποθήκες μας.
 2. Το προϊόν έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο. Στην περίπτωση αυτή, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, τηλεφωνικώς ή/και μέσω email, για να σας προτείνουμε κάποια εναλλακτική λύση.
 3. Λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και την παράδοση της παραγγελίας σας. Στην περίπτωση αυτή, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας, τηλεφωνικώς ή/και μέσω email, για να επιβεβαιώσουμε αν ακόμα επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας υπό αυτές τις συνθήκες.
 4. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και μέσω e-mail επικοινωνία μαζί σας (εάν π.χ. προκύψει κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή π.χ. τα στοιχεία που καταχωρήσατε δεν είναι ορθώς καταχωρημένα ή ενημερωμένα.

Παράδοση – Παραλαβή της παραγγελίας σας

Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση και ο αριθμός τηλεφώνου που εισάγετε είναι σωστά. Σε περίπτωση που τα στοιχεία σας είναι λάθος η παραγγελία σας δεν μπορεί να φτάσει στον προορισμό της.

Η παράδοση του πακέτου σας θα γίνει σε 2-5 εργάσιμες ημέρες, ενώ σε σπάνιες περιπτώσεις, μπορεί να χρειαστεί έως και 25 ημέρες, γεγονός που οφείλεται  στη διαθεσιμότητα αποθεμάτων. Σε περίπτωση που η παραγγελίας θα καθυστερήσει θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail. Για οποιοδήποτε στάδιο της παραγγελίας σας θα σας ενημερώνουμε με email.

Αποστολές με εταιρεία Ταχυμεταφορών:

Οι παραγγελίες που έχουν μικρότερο βάρος και όγκο, και για την πιο ταχεία εξυπηρέτησή σας, στέλνονται με εταιρεία courier. Οι παραγγελίες που γίνονται ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και τα προϊόντα τους είναι άμεσα διαθέσιμα, παραδίδονται κατά κανόνα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες. Εάν η παραγγελία γίνει Σαββατοκύριακο τότε η επεξεργασία της παραγγελίας θα ξεκινήσει Δευτέρα. 

Το κόστος μεταφορικών είναι στα 3€ μέχρι 2 κιλά και χρέωση ανά κιλό επιπλέον 1€. Το κόστος της αντικαταβολής είναι στα 2€. Αν έχετε επιλέξει τη πληρωμή μέσω Vivawallet η μεταφορά ξεκινάει από την επόμενη ημέρα εφ' όσον τα προϊόντα είναι διαθέσιμα.

Γραπτή Εγγύηση

Το κατάστημά μας δεν παρέχει καμία εγγύηση ούτε για την ποιότητα, ούτε για την καταλληλότητα των πωλούμενων προϊόντων για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό, ούτε εγγυάται την ασφάλεια και την προστασία των χρηστών των προϊόντων αυτών και δεν φέρει καμία ευθύνη για ελαττωματικά προϊόντα ή/και αναληθή στοιχεία που αφορούν στα εμπορεύματα των προμηθευτών του και περιέχονται στην ιστοσελίδα της. Η σχετική ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά τους επί μέρους προμηθευτές της.

Πνευματικά δικαιώματα

Ολόκληρο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά των σημάτων, λογοτύπου, κειμένων, σχεδίων, γραφικών, φωτογραφιών, λογισμικού, παρεχόμενων υπηρεσιών και το σύνολο των συμφωνιών που τα αφορούν αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Ζωγράφου Κατερίνας και προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, τροποποίηση, αλλοίωση, μεταγλώττιση, διαμόρφωση, μεταβίβαση, πώληση, αναδημοσίευση, αποστολής δεδομένων σε άλλο υπολογιστή (upload) με οποιοδήποτε τρόπο οποιασδήποτε πληροφορίας (στο σύνολό της, τμηματική ή περιληπτικά) αναπαραγωγή και αναμετάδοση του περιεχόμενου της ιστοσελίδας μας με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής τους στο Διαδίκτυο ή τη διάθεση των πληροφοριών στο Διαδίκτυο με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, χωρίς έγγραφη άδεια της Ζωγράφου Κατερίνας. Η εμφάνισή του εν λόγω περιεχομένου στην ιστοσελίδα μας δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης του.

Όλες οι επωνυμίες, ονόματα υπηρεσιών, και ονόματα συναλλαγών (συνολικά ονομαζόμενα «Επωνυμίες») είναι ιδιοκτησία του καταστήματός μας και άλλων αντίστοιχων ιδιοκτητών που μας έχουν χορηγήσει το δικαίωμα και την άδεια να χρησιμοποιούμε τις συγκεκριμένες Επωνυμίες. Τα προϊόντα που αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας και φέρουν σήματα των αντίστοιχων οργανισμών, εταιρειών, συνεργατών φορέων, ενώσεων ή εκδόσεων, αποτελούν δική τους πνευματική ιδιοκτησία και συνεπώς οι φορείς αυτοί φέρουν τη σχετική ευθύνη.

Το όνομα της Ζωγράφου Κατερίνας, το www.leniashouse.gr , ή οποιαδήποτε από τις ανωτέρω επωνυμίες ή λογότυπα δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται από άλλους για κανένα λόγο χωρίς συγκεκριμένη, προηγούμενη γραπτή άδεια. Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτή την ιστοσελίδα πιθανόν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Δεν ευθυνόμαστε για τυπογραφικά, τεχνικά, ή περιγραφικά λάθη των παρουσιαζόμενων προϊόντων

Νομική Ευθύνη

Το κατάστημά μας  δεν φέρει ευθύνη ούτε υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε ζημιά και ηθική βλάβη που προκύπτει από αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη παραγγελίας.

Είστε ελεύθεροι να κάνετε χρήση της ιστοσελίδας www.leniashouse.gr σύμφωνα με τον Νόμο και τα χρηστά ήθη. Η ευθύνη για το περιεχόμενο των συναλλαγών ανήκει αποκλειστικά σε σας. Το κατάστημά μας δεν ασκεί κανένα είδος διόρθωσης ή παρέμβασης στα δεδομένα που μεταφέρετε, πέραν των ρητά αναφερομένων στο παρόν. Ζητάμε να συμπληρώνετε σωστά τα εξής πεδία (όνομα, διεύθυνση, μήνυμα) στις online φόρμες επικοινωνίας. Η χρήση της ιστοσελίδας www.leniashouse.gr υπόκειται στους Ελληνικούς και τους Διεθνείς νόμους και συμφωνείτε να μην χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας με σκοπό να παραβιάσετε αυτούς τους νόμους.

Επιπλέον, χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα www.leniashouse.gr , συμφωνείτε απόλυτα ότι η χρήση γίνεται με δική σας ευθύνη.Κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές ή λάθη Για οποιαδήποτε ερώτηση, διευκρίνηση, πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημά μας με τους εξής τρόπους:

1. Τηλεφωνικά: στα νούμερα 2102382039 και 6974 552649 τις ώρες λειτουργίας του ηλεκτρονικού καταστήματος από της 9.00 το πρωί μέχρι της 20.00 το βράδυ. 2. Με e-mail στο info@leniashouse.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. [ Προβολή εγγράφων πολιτικής απορρήτου GDPR ]. Διαβάστε περισσότερα